Om oss

MCP Maritime Construction Partner

MCP Maritime Construction Partner AS ligger sentralt til midt i landet, nærmere bestemt i Vestnes Kommune. Vi disponerer egen hall på Aukra og er godt utstyrt i produksjoner vi utfører. Vi har alle nødvendige godkjenninger og har en arbeidsstokk med kvalifiserte arbeidere innenfor plate, sveis og montering. Vi tilbyr arbeid utført på faste priser som komponentbygging, utrustning og monteringsoppdrag. Vi stiller med arbeidsledere og har i dag over 200 ansatte.

MCP AS disponerer et areal på omlag 4000 kvm, hvor vi har de beste forutsetninger for å drive produksjon av stål. Alt utstyr som kreves for å drive en rasjonell og god produksjon under optimale forhold er tilgjengelig. Av ustyr kan nevnes; Travers-kraner med total løftekapasitet på 200 tonn, sveiseutstyr, valse, c-presse, håndutstyr, kappestasjoner for rør og profiler. Vegg i vegg med produksjonshallen er det også en hall for sandblåsing og overflatebehandling. Arealet på denne er 15 x 27 meter.

Historie

Maritime Construction Partner (MCP) ble startet av John Arve Sundet i 2009 og utfører arbeid innenfor plate, sveis og utrustning, i all hovedsak innen skipsindustrien. Ved behov har vi også levert arbeidere til landbasert industri.

John Arve har over 30 års erfaring fra bransjen, og med arbeidsledere og ansatte er vi en aktør med stor kompetanse innen fagområdet.

Firmaet har i dag over 200 ansatte.

Vår visjon

Basert på tradisjon og innovasjon skal MCP AS være ditt førstevalg innen plate, sveis og monteringsarbeid.

Våre medarbeidere har spisskompetanse innen våre fagområder, og vi vil alltid bistå med å finne frem til de beste løsningene for våre kunder.

Våre verdier

Kvalitet

MCP AS leverer materialer og produkter fra kvalitetsleverandører. Alle våre medarbeidere skal fremstå med høy kvalitet og kompetanse innenfor sine områder.

Samarbeid

MCP AS setter alle sine kunder i fokus. Vi deler vår kunnskap med våre kunder gjennom godt samarbeid. Vi ønsker å arbeide som et felles team i forhold til kunder og leverandører.

Mangfold

MCP AS har stort produktmangfold. Vi tilbyr også våre kunder en rekke tjenester knyttet til våre materialområder.

Rasjonell og god produksjon under optimale forhold